Eetu Laukkanen

Ikä: 18     Ajokortti: B

Eetu Laukkanen on Keravan lukiosta valmistuva tämän kevään ylioppilas. Eetu on aktiivinen ja nopeaälyinen kaveri, jolla on hyvä asenne työntekoon. Harrastuksina hänellä on valokuvaus, scoottaus (temppupotkulautailu), kitaran soitto ja pyöräily. Lukion jälkeen Eetu on kiinnostunut opinnoista logistiikan tai liikenteen alalta. Työntekijänä hän on monipuolinen vaihtoehto erilaisiin työtehtäviin. Harrastuksensa ansiosta Eetu on mahdollista tilata myös valokuvaustoimeksiantoihin.

Teemu Hirvi

 

Ikä: 18     Ajokortti: B     Hygieniapassi

Teemu on toisen vuoden opiskelija Järvenpään lukiossa. Teemu on tarkka ja huolellinen työntekijä, joka tekee annetut toimeksiannot huolellisesti. Teemu soveltuu kaikenlaisiin työtehtäviin, mutta erityisen vahva hän on tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat autot ja tekniikka. Persoonana Teemu on kohtelias, hyvätapainen ja kaikinpuolin mukava työkaveri.

Sofia Lehti

Ikä: 18     Ajokortti: –     Hygieniapassi

Sofia on innokas ja oma-aloitteinen toisen vuoden opiskelija Järvenpään lukiosta. Urheilullisuutensa vuoksi hän jaksaa myös raskaitakin töitä. Sofia harrastaa jalkapalloa ja on pelipaikaltaan vaihtelevasti hyökkääjä tai laitalinkki. Sofia on luonteeltaan sosiaalinen ja viihtyy hyvin muiden ihmisten seurassa. Sofian vahvin ominaisuus on hänen aito ja miellyttävä persoonallisuutensa, joka tekee hänestä täydellisen valinnan myynti- ja asiakaspalvelutyöhön. Hän ei jätä asioita kesken vaan hoitaa saamansa työtehtävät kunnolla. Kesätyöstä saadut rahat Sofia aikoo käyttää ajokortin hankintaan.

Joni Rajala

Ikä: 18     Ajokortti: B

Joni on toisen vuoden opiskelija Järvenpään lukiossa. Lukion jälkeen hän suunnittelee hakevansa yliopistoon lukemaan kaupallisia aineita. Monipuolisen urheilutaustansa takia Joni soveltuu raskaaseenkin työhön. Hän on myös taitava tietokoneiden kanssa (ATK-ajokortti) sekä nopea oppimaan uusia asioita. Jonilla on hyvä sopeutumiskyky. Jonilla on aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta sekä jalkapallotuomarina toimimisesta. Suorittaa B-ajokortin ennen kesätöiden alkua. Sympaattinen ja monipuolinen kaveri, jolla on mahdollisuudet moneen hommaan.