Järvenpään seudun nuorkauppakamari aloittaa yhteistyön punaisesta Minikiska-vaunustaan tunnetun nuoren yrittäjän, Liina-lyydia Jämsän kanssa. Tiistaina 1.8. Minikiskan ja Nuorkauppakamarin yhteistyössä pystytetty torikahvila nähdään Järvenpään torilla. Nuorkauppakamarin kesätyöntekijät Joni ja Sofia tulevat työskentelemään kahvilassa. Kahvila tarjoaa Järvenpään katukuvaan laadukasta papukahvia, leivonnaisia sekä muurinpohjalettuja.

Kahvila on auki kahden viikona ajan seuraavina päivinä:

  • Ti 1.8.2017
  • Ke 2.82017
  • To 3.8.2017
  • Pe 4.8.2017
  • La 5.8.2017
  • Ma 7.8.2017
  • Ti 8.8.2017
  • La 12.8.2017
  • Su 13.8.2017

Liina-lyydia Jämsä on nuori Järvenpääläinen yrittäjä, joka hankki itselleen kesätyön myymällä kahvia ja leivonnaisia perustamastaan punaisesta kahvilavaunusta Haarajoen asemalla. Tämän jälkeen Jämsän sympaattinen kahvilavaunu on ollut Pajalan kirpputorin tiloissa, josta se poistui aiemmin tänä kesänä. Minikiska on tunnettu erityisen laadukkaista papukahveistaan ja käsin tehdyistä leivonnaisistaan.

Duunia nuorelle yhteistyöhön Minikiskan kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *